Notice: Trying to access array offset on value of type null in /customers/5/9/5/athfloradesign.no/httpd.www/catalog/controller/blog/blog.php on line 93 10 sommerfristelser | Planter og interiørdesign

10 Sommerfristelser


Lyslykter er herlig på terrassen. Vi har et utvalg i galvanisert stål. Nyeste ankomne er sorte og naturfargede lyslykter av bambus.Bruk de inne, eller bruk de ute. Bruk de til å sitte på, og bruk de til å se på. De er like fine samme hvordan du velger å bruke de. Sjøgress er både naturlig og slitesterkt.
Nå kvalifiseres hageredskap som gave! Garden Glory er svensk design som kombinerer kvalitetsmaterialer med estetiske former og farger. Hageeslanger med kule veggfester, spader og vannkanner som du nyter like mye når du ikke bruker det. Et must til terrassehagen.Celosia er absolutt en sommerfavoritt. Har du sett noe så friskt og fargerikt. Anbefales som gave til seg selv, og til andre som man er glad i.Magical Revolution er en fantastisk plante. Med en blomstringstid på 150 dager kan denne nytes lenge. Men det mest spesielle med Magical Revolution er at den endrer farge gjennom sesongen.Elefantfoten (Beaucarnea Recurvata) er et annet funn av en plante. En eviggrønn plante fra øst i Mexico med levetid opp til 350 år.Ester & Erik er dansk håndverk i verdensklasse. En familiebedrift som har tatt vare på tradisjonelle produksjonsmetoder siden 1987. Produseres i elegante fasonger og farger. Vi har også elegante messinglyseholdere i sortimentet.
Potteroser og Oxalis. To storselgere denne sommeren, en med tradisjonell forankring og en som har blitt populær de siste årene.


Kalanchoe er et behagelig syn med sine matte sølvgrå grønnfarge. Kalanchoe er en plantefamilie av 125 forskjellige sukkulenter. Avbildet her er Kalanchoe Hildebrantii.Oohh og DBKD har vært nyheter hos oss denne våren. Oohh er dansk design som benytter resirkulert materiale og naturlig lateks i sin produksjon. DBKD er svensk design og en fryd for øyet med behagelige fasonger som passer til nordisk stil.