Notice: Trying to access array offset on value of type null in /customers/5/9/5/athfloradesign.no/httpd.www/catalog/controller/information/information.php on line 99Notice: Trying to access array offset on value of type null in /customers/5/9/5/athfloradesign.no/httpd.www/catalog/controller/information/information.php on line 102 Personvernerklæring

Personvernerklæring

Sist oppdatert: 13.06.2017


Bruk av personlige opplysninger


For at vi skal kunne tilby deg en bedre tilpasset opplevelse i bruken av våre nettsteder og tjenester, kan informasjon som samles inn via én av våre tjenester, slås sammen med informasjon som er samlet inn via andre av våre tjenester. Vi kan også supplere opplysningene vi samler inn, med informasjon som er innhentet fra andre selskaper. Vi kan for eksempel bruke tjenester fra andre selskaper som gjør det mulig for oss å finne et bestemt geografisk område på grunnlag av IP-adressen din, slik at vi kan tilpasse enkelte tjenester til ditt geografiske område.

Det kan hende at vi samler inn informasjon om din bruk av våre nettsteder og tjenester. Vi kan for eksempel bruke webanalyseverktøy på webområdet vårt til å hente mer informasjon fra webleseren din, inkludert området du besøkte direkte før du besøkte vårt, søkemotoren(e) og nøkkelordene du brukte for å finne siden vår, tilleggene til leseren og leserens bredde og høyde. Vi kan også bruke teknologier, for eksempel informasjonskapsler og sporingsbilder, for å samle inn informasjon om hvilke sider du har vært inne på, koblingene du har klikket på, og andre handlinger du har utført på nettstedene og tjenestene våre. Vi samler også inn en del standardinformasjon som nettleseren din sender til alle nettstedene du går inn på, for eksempel informasjon om IP-adresse, type nettleserleser og språkversjon, tidspunkt for tilgang og adresser til henvisende webområder. Vi leverer også annonser og tilbyr webanalyseverktøy på tredjeparts websteder og -tjenester, og vi kan også samle inn informasjon om sidevisninger på disse tredjepartsområdene.

For å foreta bestilling ber vi deg oppgi personlige opplysninger, for eksempel e-postadresse, navn, hjemme- eller jobbadresse eller telefonnummer. Vi kan også samle inn demografisk informasjon, for eksempel postnummer, alder, kjønn, preferanser, interesser og favoritter. Denne innsamlingen gjøres for å levere mer effektiv kundeservice, gjøre områdene eller tjenestene enklere å bruke ved at du slipper å angi de samme opplysningene gang på gang, utføre undersøkelser og analyser for å forbedre våre produkter, tjenester og teknologier, samt vise innhold og annonser som er tilpasset dine interesser og preferanser.


Deling av personlige opplysninger


Vi kan åpne eller utlevere informasjon om deg, inkludert innholdet i kommunikasjonen din, for å kunne: (a) rette oss etter lovgivningen eller svare på lovlige forespørsler eller juridiske pålegg; (b) beskytte rettigheter eller eiendom som innehas av ATH Flora Design AS, inkludert håndhevelse av våre avtaler eller retningslinjer som regulerer din bruk av tjenestene; eller (c) handle i god tro om at en slik tilgang eller utlevering er nødvendig for å beskytte den personlige sikkerheten til ansatte eller -offentligheten.

Med unntak av det som er beskrevet i denne erklæringen, vil vi ikke utlevere dine personlige opplysninger uten ditt samtykke.Kommunikasjonspreferanser


Vi bruker dine personlige opplysninger til å kommunisere med deg. Vi kan sende tjenestemeldinger, velkomstbrev,påminnelser, informasjon og kunngjøringer. Enkelte av våre tjenester kan sende periodiske medlemsbrev som anses som en del av tjenesten. Vi kan også fra tid til annen sende deg undersøkelser eller markedsføringsbrev for å informere deg om produkter eller tjenester. Du kan stanse all levering av fremtidig markedsføring på e-post fra det aktuelle nettstedet ved å følge instruksjonene for dette i e-posten du mottar.


Bruk av informasjonskapsler (cookies)


Du har mulighet til å godta eller avslå informasjonskapsler. De fleste nettlesere godtar automatisk informasjonskapsler, men du kan vanligvis angi i nettleseren at du ikke godtar informasjonskapsler hvis du foretrekker det. Hvis du velger å ikke å godta informasjonskapsler, kan det hende at du ikke kan logge deg på eller bruke deler av våre nettsted og tjenester som er avhengige av slike kapsler. Hvis du velger å godta informasjonskapsler, har du også muligheten til å slette informasjonskapsler som du har godtatt, senere.

Vi bruker også informasjonskapsler til å forenkle påloggingsprosessen. E-postadressen din kan for eksempel være lagret i en informasjonskapsel som blir liggende på datamaskinen etter at du har logget deg av. Denne informasjonskapselen gjør at e-postadressen kan fylles ut automatisk, slik at du bare trenger å skrive passordet neste gang du logger deg på.

Vi bruker informasjonskapsler på våre nettsteder, også kalt "cookies", for å gjøre det mulig å logge på tjenestene våre og gjøre opplevelsen på nettet mer personlig. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som plasseres på harddisken av en webserver. Informasjonskapsler inneholder informasjon som senere kan leses av en webserver i det domenet som utstedte informasjonskapselen til deg. Informasjonskapsler kan ikke brukes til å kjøre programmer eller overføre virus til datamaskinen din.

Alle annonser som ikke er ikke er for egne produkter eller tjenester bruker vi eksterne leverandører og vår personvernerklæring gjelder kun egne tjenester. Når du oppgir informasjon til eksterne leverandører eller klikker på hyperkoblinger som fører deg til andre nettsteder er dette på eget ansvar

Selv om vi kan bruke en del av informasjonen vi samler inn for å tilpasse annonsene vi viser, har vi utformet systemene våre til å velge annonser som bare er basert på data som ikke identifiserer individuelle brukere, verken personlig eller direkte. Vi kan for eksempel velge annonsene vi viser, i henhold til visse generelle interessekategorier eller segmenter, basert på (a) demografiske data eller interessedata, inkludert alle data du skrev inn da du opprettet en konto (for eksempel alder, postnummer eller kjønn), demografiske data eller interessedata fra andre firma, og en generell geografisk plassering som hentes fra IP-adressen, (b) hvilke sider du har vært inne på, koblingene du har klikket på når du bruker nettside - og tjenestene til ATH Flora Design AS

 
Mange av webområdene og de elektroniske tjenestene vi og våre partnere tilbyr, støttes av annonser. Når vi viser annonsene til deg, plasserer vi en informasjonskapsel på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen din hver gang vi viser deg en annonse. Ettersom vi kan vise annonser på mange forskjellige webområder, kan vi kompilere informasjon over tid om hvor du er, eller om andre som bruker datamaskinen din, som har sett på og/eller klikket på annonser vi viser. Vi bruker denne informasjonen til å forutsi hva som er dine kjennetegn, interesser eller preferanser, og til å vise målrettet reklame som vi tror kan være av interesse for deg. Vi kan også knytte denne informasjonen til ditt neste besøk, kjøp eller annen aktivitet på nettsidene til andre annonsører, for å vurdere hvor effektive annonsene er.

Endringer i denne personvernerklæringen


Vi vil fra tid til annen oppdatere denne personvernerklæringen for å gjenspeile endringer i våre tjenester og tilbakemeldinger fra kunder. Når vi legger ut endringer i denne erklæringen, vil vi også endre datoen under "Sist oppdatert" øverst i denne erklæringen.