Notice: Trying to access array offset on value of type null in /customers/5/9/5/athfloradesign.no/httpd.www/catalog/controller/information/information.php on line 99Notice: Trying to access array offset on value of type null in /customers/5/9/5/athfloradesign.no/httpd.www/catalog/controller/information/information.php on line 102 Kjøpsbetingelser

Kjøpsbetingelser

Bestillingsfrister
Nettbutikken tilbyr leveringsdatoer basert på bestillingstidspunkt. Om bestilling blir gjort innen tidsfrist kl 14:00 UTC+1 (Oslo) med korrigering for sommertid, kan bestilling leveres til mottaker samme dag for private adresser og morgonen etter ved levering til bedrifter og begravelser.


Vareutvalg

Ved handel i nettbutikken blir blomsterarbeidet utført etter valgt formtype og fargebruk. Om det er lagt til kommentar om foretrukket bruk av blomster så vil det benyttes i binderiet om tilgjengelig. Tilgangen til blomster varierer gjennom sesong. Det kan derfor ikke garantere at valgt alternativ er nøyaktig som avbildet.

Levering

Frakt kalkuleres basert på inntastet postnummer. Om feil postnummer er inntastet for en mottaker, og riktig postnummer har høyere kostnad, forbeholder ATH Flora Design seg retten til å utsette levering til mellomlegg er betalt eller å redusere størrelsen på valgt vare for å kompensere for fraktkostnaden.

I nettbutikken selges leveranser som inneholder varer. Definisjonen på en leveranse er at leveringstidspunkt og adresse er unikt. Det kalkuleres kun en frakt per leveranse. Om flere varer bestilles til samme adresse til forskjellige leveringstidspunkt eller til forskjellige adresser til samme tidspunkt er dette definert som flere leveranser, og frakt kalkuleres per leveranse. For leveranser hvor henting er valgt som leveransetype, tilkommer det ingen leveringskostnader.

Om mottaker ikke er tilgjengelig verken på oppgitt adresse eller telefonnummer blir leveransens varer tatt i retur til binderiet. ATH Flora Design forbeholder seg retten til å avvente med ny levering inn til dette er avtalt med bestiller. 

Priser

Alle priser er oppgitt inklusive merverdiavgift. Der hvor pris er vist ekslusiv merverdiavgift er dette særskilt opplyst.

Vilkår for betaling er i henhold til betalingstjenesteleveransørens retningslinjer.


Sikkerhet

Nettbutikken er beskyttet ved SSL (Secure Sockets Layer) for å forhindre at trafikken kan sees av tredjepart. Kundeopplysninger blir ikke delt med utenforstående.
 

Uregelmessigheter

ATH Flora Design vil normalt produsere og levere bestillte leveranser selv. Vi forbeholder oss likevel retten til å videreformidle bestillinger til andre blomsterbinderi dersom uregelmessigheter hindrer vår produksjon.

Ved ekstreme værsituasjoner må det også aksepteres at leveranser må utsettes.
 

Reklamasjon/angrefrist

Skulle du ha noe å utsette på kvaliteten på leverte varer, må dette registreres i vårt returskjema.

Blomster og planter regnes som ferskvare, derfor gjelder ikke lov om angrefrist. Ved reklamasjon gjelder kjøpsloven.