Kransen er en foretrukken blomsterdekor til avskjeden. Noen foretrekker den for sirkelens symbol for evighet. Tro, håp og ønske om at avskjeden bare er for nå.

For andre kan den velges uten grunnlag i livssyn, men for sin harmoniske skjønnhet i den tunge stunden. En rolig form å hvile blikket på.

Kransen er et valg som kan passe for alle i nær eller perifer omgangskrets. Familie, venner, kollegaer eller medlemmer av felles fritidsaktiviteter.


For oss er det viktig å by på et blomsterutvalg i evig forandring. Det endelige uttrykket på blomsterdekoren varierer med ukens blomsterutvalg. Om det er ønskelig å definere karakter utenom fargebruk, som for eksempel bruk av skogens dekor til et friluftshjerte, tilfør en kommentar så vil dekoratørene gjøre tilpasninger basert på tilgjengelige råvarer.

Størrelse på sorgbinderi velges typisk i forhold til relasjon. Størrelser fra medium er satt med tanke på foretrukket volum i forhold til dimensjonene av kirkerommet. Liten vil være et godt valg for en mer diskret hilsen.

Skriv en vurdering

Vennligst logg inn eller registrer konto for å skrive en vurdering

Krans

  • Varenummer: Sorgbinderi1
  • Tilgjengelighet: På lager

Tilgjengelige valg