Notice: Trying to access array offset on value of type null in /customers/5/9/5/athfloradesign.no/httpd.www/catalog/controller/information/information.php on line 99Notice: Trying to access array offset on value of type null in /customers/5/9/5/athfloradesign.no/httpd.www/catalog/controller/information/information.php on line 102 Om oss

Om oss


En forfriskende blomsterbutikk i Hamars trivelige gågate


ATH Flora Design AS er et blomsterbinderi med butikk i gågaten i Hamar sentrum. Her åpnet vi dørene i mars 2016. Vi er en faghandel med erfarne blomsterdekoratører som ønsker å gi litt ekstra.


Noen grunner til å velge ATH Flora Design



Skånsom håndtering hele veien til døren


Det hjelper ikke å lage fine buketter om de skal lastes i en bil full av postesker. Blomster må håndteres skånsomt. Derfor bringer vi selv. Det garanterer skånsom håndtering fra blomsterverksted til døren.

 

Blomsterdesign og interiørdesign i harmoni


Å arbeide med blomster handler om samspillet mellom blomster, interiør og omgivelser. Det er vanlig å tenke at lidenskap for design dreier seg om å oppdage morgendagens mote, men det er så mye mer. Vår interesse for design ligger i å fremheve enhver stilart, ved hjelp av blomster som passer i omgivelsene. Vis oss gjerne hvordan det er hos deg, så skaper vi noe som passer inn.

 

Et ferskt binderi med lang erfaring


ATH Flora Design er et ferskt selskap, men vi har vært i blomsterbransjen i over 10 år. Våre dekoratører har fagbrev og erfaring fra flere kjeder og markeder.

 

Vi elsker uvanlige oppdrag - Kreativitet må utfordres


Det er alltid mulig å skape noe nytt. I musikken så finnes det bare 12 noter. Likevel skapes det ny banebrytende musikk hvert år. Det er fasinerende at det er mulig. Slik er det også innen design med blomster og planter. Vi vet ikke hva vi skal finne på før vi står med et utvalg blomster i hånden. Har du en ide som du ikke har sett i en blomsterbutikk før, ta kontakt så ser vi om vi kan få det til.

 

Det du ser er hva du får garanti


Alle bilder på denne nettsiden er fra eget reportear. Derfor kan du være trygg på at din bestilling blir som forventet. Vi har som mål at levert binderi skal ha variasjon, men håndverket skal alltid være av samme gode kvalitet.


Et moderne blomsterbinderi


Nye trender skapes kontinuerlig over hele verden. Sosiale medier har åpnet for å få inspirasjon internasjonalt. Det liker vi!

En blomsterhilsen trenger ikke bare å være en bukett eller dekorasjon. Hva med å gi seg selv eller noen man bryr seg om, en herlig flower box.

 

Bestill direkte


Ved bestilling inngår hele kjøpssummen i valgt blomsterproduktet, på lik linje som ved kjøp i butikken.