Notice: Trying to access array offset on value of type null in /customers/5/9/5/athfloradesign.no/httpd.www/catalog/controller/blog/blog.php on line 93 Herlige Terrasser med Garden Glory

Herlige Terrasser med Garden Glory

Når terrassen er perfekt, hvorfor skal den skjemmes ut med en hageslange som ikke passer inn.

Se for deg behagelige utemøbler. Grillen er på plass. Det er dekorert med blomster, og på veggen henger en mørkegrønn slange med et grellt industrielt utseende.

Så å si slik starter historien om svenske Garden Glory. Historien fortsetter slik en god grunderhistorie skal være. Etter å ha forsøkt å finne hageutstyr som passet til omgivelsene måtte de innse at dette ikke fantes. Iherdig etter å skaffe pent hageutstyr bestemte de seg for å lage dette selv, for seg selv og for andre.

Heldigvis for alle oss andre som synes at det er enklere å kjøpe det, enn å lage det.


Som ny forhandler av Garden Glory i Hamarregionen ønsker vi å dele noen terrasser hvor vi synes at Garden Glory passer herlig inn.


Kjøp Garden Glory i nettbutikken.Mørk og lunt hos @elisabeth_kvinnsland

I denne boligen med sort tømmermannkledning er det skapt et lunt spisested på terrassen. Bruk av plasttak slipper dagslyset inn, og lyskjede med klassisk pæreform lager stemning utover kvelden. Dekket er røfft i betong og mykes opp med teppe under spisebordet. Hageslangen i fargen Gold Digger passer godt inn både sammen med den mørke hovedfargen, grønntonen i beplantningen og den rustikke trefargen på bordflaten. Hvitt veggfeste og hengestol er med på å binde hvitfargen i boligens detaljer sammen med utestedet.

Hvitt og behagelig hos @sarasandegrim

Denne boligen er et fint eksempel på at stilrent er behagelig å se på. Utført med hvitt takrennenedløp, med kantstein- og finpukkdekke, og oliventre i hvit urne, kommer slagen i fargen White Snake helt til sin rette.Prikken over i-en hos @nytthusistavern

Både hos moderne og tradisjonelle boliger utført i byggmesterfunksjonalisme så er det de små detaljene som skaper stilen. Dermed får de små detaljene en ekstra vikitg oppgave. I denne moderne boligen, utført i beiset skyggefals med hvit dør, er den hvite benken og slangen White Snake detaljer som er med på å komplettere inntrykket.

En innbydende følelse hos @nybrohuset

Du behøver ikke å stue bort vannkannen når den er et dekorelement i seg selv. Med litt planter som står i sommervarmen er det greit å ha kannen lett tilgjengelig. Da er det perfekt med en Diamond vannkanne fra Garden Glory. I denne boligen i dempet lysegrått med hvitoljet terrasse er vannkannen med på å skape et delikat inntrykk ved inngangsdøren.


Kystidyll hos @mirachri

På denne terassen er det skapt en stil som harmonerer mellom moderne stilrent og dekor med historie. Et friskt innspill av farger er med på å dra frem kystidyllen i stilen. Hageslangen som er valgt er i fargen Black Swan som gjør at den blir en synlig detalj på veggen uten å ta for mye oppmerksomhet fra de andre detaljene.

Friskt og rustikt hos @maritks

Denne terrassen er et annet eksempel på fin miks mellom rustikt og moderne. Med sink, trådsnelle og dekorfliser sammen med uttrykket til Garden Glory får vi et inntrykk av to stilarter som møtes og sammen skaper god atmosfære.Alt klart for terrassefest hos @idaalexxis

Denne solfylte terrassen bare inviterer til terrassefest. Levegg i hvit tømmermannskledning og plattak skaper en lun stemning hvor vinkjøleren og grillen har fått sin plass. Det hele friskes opp av vannkanne, slange, kluter og en Buddha i matchende farger.

Se hele vårt utvalg og kjøp i lokalnettbutikken